vrijdag 28 augustus 2015

recensie Hotel Nevelzicht 3 - Heartbreak Hotel

Hotel Nevelzicht 3 – Heartbreak Hotel
Mark van Herpen (tekst & tekeningen)
Waardering: ***
Uitgeverij Strip2000
48 pag. (softcover)
€ 8,95

Hotel Nevelzicht. De arme manager Hubert is altijd op jacht naar een ster voor zijn hotel. Een gebouw wat meer lijkt op het kasteel van Dracula. Niet vergezocht, want het inwonend personeel lijkt regelrecht weggelopen te zijn uit Hotel Transylvania.
De werkwijze van Hubert om meer klanten te krijgen in het hotel zijn lang niet allemaal even vergezocht, maar worden standaard een regelrechte ramp door de goede maar oh zo onhandige bedoelingen van zijn personeel. Gelukkig krijgt Hubert nog altijd bezoek van zijn ex-geliefde die steevast haar hond meeneemt. Dit tegen beter weten in, want iedere hond laat op gruwelijke wijze het leven.

Wie de Eppo stripblad leest kent ongetwijfeld de gagstrip Hotel Nevelzicht, een idioot grappige stripreeks van Mark van Herpen. Helaas is Eppo gestopt met het publiceren van deze strip, want laten we eerlijk zijn, al is het hotel slecht voor je gezondheid (de kans dat je daar dood gaat is vrij groot), de humor is top!
Gelukkig brengt Strip2000 deze topper uit als albums en hopelijk doet dit Mark van Herpen besluiten de serie voort te zetten.


Wout Jut


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Volgers